Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

SWAROVSKI PATRAS: ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ (ΑΠΟ 19 ΕΥΡΩ) ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ!

SWAROVSKI PATRAS: ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΔΩΡΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Be Brilliant στην Αγίου Νικολάου

Η διάσημη- και συνυφασμένη με την τελειότερη κρυστάλλινη λάμψη- διεθνής αυτοκρατoρία Swarovski εδρεύει και στην πόλη μας, στο ομώνυμο κατάστημα της Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος, όπου αυτές τις μέρες, μέχρι την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να διαλέξετε δώρα για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από μια τεράστια ποικιλία με γούρια, στολίδια, διακοσμητικά, κοσμήματα αλλά και χειροποίητα fashion αξεσουάρ μέχρι και μπλουζάκια. Οι τιμές ξεκινούν από 19.99 και 29.99 ευρώ ώστε να ικανοποιείται κάθε βαλάντιο!

 

Με συνθήματα «Love and Sparkle», «Be Brilliant», «Go Glamorous» η καμπάνια της φετινής Holiday Collection έχει πρέσβειρες τα supermodels Κάρλι Κλος, Ναόμι Κάμπελ και Ζουρντάν Νταν. Λανσάρουν καταπληκτικά κρυστάλλινα περιδέραια σε ροκ και χολιγουντιανές εκδοχές, μενταγιόν με κύκνους, πέρλες, ομόκεντρους κύκλους, ζώδια, δαχτυλίδια και βραχιόλια με διαπλεκόμενες βέρες, σκουλαρίκια με φυλλωσιές και αστέρια. Ταυτόχρονα, για την εορταστική περίοδο το αστέρι-γούρι του 2018, αλογάκια, μπάλες, γκι, αγγελάκια, χιονάνθρωποι, ελαφάκια, πιγκουίνοι κ.α. στο ζενίθ της διαφάνειας και της αστραφτερής αίγλης κάνουν θραύση παγκοσμίως.

Στο κατάστημα της Πάτρας, η Ιρένε Σταυριανού και οι συνεργάτες της έχουν διευρύνει τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις Swarovski με χειροποίητες, νεωτεριστικές δημιουργίες. Τα περίφημα κρύσταλλα σε όλες τις πιθανές βερσιόν μεγεθών και χρωμάτων, κοσμούν παραδοσιακά ρόδια και εκλεκτά κεριά, πολλά μπιζού και βραδινά τσαντάκια για τις κυρίες αλλά και ρούχα, παπουτσάκια ακόμα και βρεφικά και βαπτιστικά είδη για τα παιδιά. (Θα «μείνετε» κυριολεκτικά με τα γεμάτα πετράδια φουστανάκια και τι-σερτ…)

Με γνώμονα τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των ημερών, τα προιόντα αυτά είναι ιδιαίτερα προσιτά ώστε κάθε πελάτης να αποκτάει ένα δώρο με διεθνές status σε creative, φθηνότερη μορφή.

*Θυμίζουμε πως από το 1895, που ιδρύθηκε το αυστριακό brand, θεωρείται ασυναγώνιστο στην κοπή κρυστάλλων με θεαματικά λαμπερό αποτέλεσμα, οπότε μαζί με την εξέλιξη του δικού του design και τις μεγάλες fashion συνεργασίες απογειώθηκε στον τομέα της διακόσμησης και του κοσμήματος στη νούμερο 1 θέση και αναγνωρισιμότητα ανά τον κόσμο. Στην πόλη μας γίνεται η αφορμή για ελληνικό σχεδιασμό μιας νέας σειράς, με έμπνευση τα ελληνικά, οικογενειακά Χριστούγεννα και το δικό μας γιορτινό σπίτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View