Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα για το τρενάκι του τρόμου στο Αίγιο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα για τ...

Πώς περιγράφει το ατύχημα ο πατέρας της οικογένειας

Συγκλονιστική η περιγραφή του κ. Δημητριάδη, του πατέρα της οικογένειας που έζησε τον τρόμο το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, όταν η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους. Η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο ίδιος, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τα όσα έζησε η οικογένειά του, στο τρενάκι «του τρόμου»:

«Δόξα τω Θεώ που η οικογένειά μου είναι καλά. Κατά την αποψή μου, γιατί ήμουν πολύ κοντά, δεν είχε τόση ταχύτητα το τρενάκι στο προηγούμενο γκρουπ. Όταν μπήκε η οικογένειά μου ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Είδα στη στροφή το τελευταίο βαγόνι να φεύγει και τα παιδιά μου και η σύζυγός μου σηκώθηκαν στον αέρα σα φύλλα!.. Δεν ήξερα τι θα δω κάτω στο τσιμέντο! Έτρεξα, φώναζα, ούρλιαζα «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου»! Είδα πρώτα τον μεγάλο μου τον γιο, μετά τον Κωνσταντίνο και μετά την Εύη. Τα πήρα αγκαλιά και προσπαθούσα να τα ηρεμίσω. Πήγα στη σύζυγό μου, ήταν αναίσθητη, είχαν γυρίσει τα μάτια της και νόμιζα ότι πέθανε. Χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική γιατί εγκλωβίστηκε κάτω από τη σκαλωσιά, στη βάση για το τρενάκι. Η γυναίκα μου για ένα δεκάλεπτο δεν είχε επικοινωνία. Φώναζα να έρθει γιατρός, υπήρχαν δύο γυναίκες γιατροί και της πήραν το σφυγμό και με ηρέμησαν ότι είχε σφυγμό».

Ο πατέρας ξεσπάει, καθώς συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είχε χάσει την οικογένειά του.

Αυτή η εικόνα δε θα μου φύγει ποτέ απ’το μυαλό, να βλέπεις τα παιδιά σου στον αέρα! Είναι έγκλημα αυτό! Να πηγαίνεις να διασκεδάσεις και… δεν ξέρεις αν θα πάρεις τα παιδιά σου πίσω στο σπίτι; Έστησε ο άλλος αυθαίρετο (λούνα παρκ); Ρεύμα από πού πήρε; Το λούνα παρκ το έστηναν μία εβδομάδα μέσα στην πόλη και δεν το είδε κανένας;»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις