Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρόσκληση της Παναχαϊκής στις ακαδημίες της περιοχής για τα Ball Boys

Πρόσκληση της Παναχαϊκής στις ακαδημίες ...

Για να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές στους εντός έδρας αγώνες της

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 απεύθυνε πρόσκληση σε όλες τις Ακαδημίες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, να συμμετέχουν με παιδάκια στο πρόγραμμα Ball Boys και συνοδείας των ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής για το πρωτάθλημα της Football League 2017-18. Στο πρόγραμμα αυτό ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και συμμετέχουν οι εξής Ακαδημίες:

Δαβουρλής, Νίκη Προαστείου, Θύελλα, Αχαϊκός, Άτλας, Αθλόπολις, Δίας, Πανιώνιος-Αχιλλέας, Αίολος, Αετός Ρίου, Ίκαρος Πετρωτού, Θησέας, Αρόη και Ατρόμητος.

Όσες Ακαδημίες ενδιαφέρονται να ενταχθούν μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail [email protected] ή στο τηλέφωνο 6906611807 με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Παναχαϊκής κ. Μιχάλη Γεωργόπουλο.

Σημειώνεται ότι μετά την παρουσίαση των ομάδων τόσο τα παιδάκια που θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές όσο και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια της εκάστοτε φιλοξενούμενης Ακαδημίας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από ειδικές θέσεις στις κερκίδες της Αγυιάς τους αγώνες της Παναχαϊκής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports