Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής στους εργαζομένους για την αυριανή απεργία-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής στο...

Επισκέφθηκαν τους χώρους δουλειάς του Δήμου, της ΔΕΥΑΠ και των δημοτικών Οργανισμών

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Π. Μελάς, Δ. Πελεκούδας, Α. Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Θόδωρος Τουλγαρίδης επισκέφθηκαν σήμερα τους χώρους δουλειάς του Δήμου, της ΔΕΥΑΠ και των δημοτικών Οργανισμών και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για την αυριανή (Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου) απεργία. Η ενημέρωση στους εργαζομένους:

«Στις ομιλίες τους ανέφεραν ότι η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία θα αποτελέσει μαχητική απάντηση στα μέτρα-«φωτιά» που περνούν από την τρίτη αξιολόγηση, το συμπληρωματικό μνημόνιο και τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μέτρα αντεργατικά που η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση μονιμοποιούν και εμπλουτίζουν με την επίθεση στο δικαίωμα στην απεργία, προωθώντας ό,τι δεν τόλμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του κεφαλαίου.

Η απεργία, τόνισαν, προβάλει τα δίκαια αιτήματα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, την επαναφορά με νόμο των 751 ευρώ κατώτερο μισθό, την απαγόρευση των πλειστηριασμών της λαϊκής στέγης, την ουσιαστική προστασία των ανέργων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις