Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Προτάσεις για μακιγιάζ και την γυναικεία εμφάνιση από τον Γ. Μιχαηλίδη της Tommy G στα καταστήματα ΡΟΥΠΑΣ

Προτάσεις για μακιγιάζ και την γυναικεία...

Παρασκευή και Σάββατο

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  της Tommy G  κ. Γιάννης Μιχαηλίδης θα βρίσκεται στα καταστήματα καλλυντικών ΡΟΥΠΑΣ hairshops και faceshop, την Παρασκευή και το Σάββατο για να παρουσιάσει τις νέες τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα, τα νέα προϊόντα, τα χρώματα που τους ταιριάζουν και μικρά tips για το καθημερινό γυναικείο look.

Η Tommy G μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών έχοντας μπει δυναμικά στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ  της μόδας και του στυλ  δημιουργεί κάθε σεζόν προϊόντα σύμφωνα με ό,τι επιτάσσει η μόδα , προσαρμοσμένα στο στυλ και στην προσωπικότητα της κάθε Ελληνίδας, πάντα με τις γνώσεις του κ.Μιχαηλίδη  και με  την ανανεωμένη ομάδα των make up artist Tommy G

Ο κ. Μιχαηλίδης θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στο ΡΟΥΠΑΣ hairshops Κορίνθου 274 και το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο νέο χώρο faceshop της πατρινής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών Ρούπας, στη στοά Σκλαβενίτη, στην Περιβόλα Πατρών (πρώην Carefour).

Έχοντας επισκεφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν τα καταστήματα ΡΟΥΠΑΣ hairshop με μεγάλη επιτυχία, ο κ. Μιχαηλίδης  για ακόμα μια φορά θα δείξει στις πελάτισσες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το χειμώνα, τα νέα προϊόντα τα χρώματα που τους ταιριάζουν και μικρά tips για το καθημερινό τους look.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight