Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν τη σεβάστηκαν ούτε στη ζωή ούτε στον θάνατο" - Η μάνα της Σεμέλης στο thebest.gr - Αναβλήθηκε η δίκη

"Δεν τη σεβάστηκαν ούτε στη ζωή ούτ...

Η κοπέλα πνίγηκε στην πισίνα του "Πεπανός"

Αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου η δίκη για τον θάνατο της 28χρονης Σεμέλης στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Πεπανός στην Πάτρα, στις 11 Μαρτίου 2014. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν γινόταν να προχωρήσει η διαδικασία καθώς απουσίαζε ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Να σημειώσουμε ότι η δίκη για την υπόθεση έχει αναβληθεί κι άλλες φορές εξαιτίας της απουσίας του συγκεκριμένου μάρτυρα.

Νωρίτερα

Ξεκινά σε λίγη ώρα η δίκη για τον θάνατο της 28χρονης Σεμέλης στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Πεπανός στην Πάτρα, στις 11 Μαρτίου 2014. Η υπόθεση αναβιώνει σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας.

Η μητέρα της Σεμέλης Θεοδώρας  Αντύπα είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας με την οποία στράφηκε εναντίον της τότε διοίκησης του Παμπελοποννησιακού εθνικού αθλητικού κέντρου Πατρών και κατά ενός ακόμη προσώπου που εκείνη την ημέρα εκτελούσε χρέη προπονητή στο Ναυτικό όμιλο Πατρών.

Στη μήνυση αναφέρεται πως την ώρα που έγινε το τραγικό περιστατικό στον χώρο του κολυμβητηρίου δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες και νοσηλευτές, όπως προβλέπεται από τον νόμο, αν και σύμφωνα και με το καταστατικό, πρέπει να υπάρχουν στο ΠΕΑΚ τρεις ναυαγοσώστες και τέσσερις νοσηλευτές.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας από έναν φίλο της, καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις την ίδια ώρα.


Νωρίτερα η  Ζωή Σινογιώργου δήλωσε στη δημοσιογράφο του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα ότι δεν σεβάστηκαν την κόρη της "ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατό! Είμαι εδώ για να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται και να υπάρξει παραδειγματισμός".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις