Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιϊκων

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Πο...

Το Σάββατο στο Σταυροπούλειο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μπαίνουν σε γιορτινούς ρυθμούς! Έτσι και η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» ετοιμάζει μια όμορφη «Χριστουγεννιάτικη… Δράση!» για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων. Καλεί τους μικρούς της φίλους να απολαύσουν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις & μελωδίες, να φτιάξουν παράξενους χιονάνθρωπους, να στολίσουν το δέντρο του Συλλόγου και βέβαια να γράψουν γράμματα για τον Αη-Βασίλη!

Οδηγοί σε αυτό το παραμυθένιο ταξίδι θα είναι η συγγραφέας-αφηγήτρια παραμυθιών Κονδυλία Θεοδωροπούλου και η μουσικός Σοφία Μιχαηλίδη! Όσα παιδάκια θέλουν, μπορούν να έχουν μαζί τους το τριγωνάκι τους και να φορέσουν το κόκκινο σκουφάκι τους!

Επίσης, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό Bazaar από το «Φωτεινό Αστέρι», με όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη & μεράκι από τα μέλη του, ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βραχναιίκων. Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:30 & 17:00-21:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις