Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο αποχαιρετισμός του Ιάσωνα Φωτήλα στον Χρήστο Γιαννακόπουλο

Ο αποχαιρετισμός του Ιάσωνα Φωτήλα στον ...

Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Σε γραπτή του δήλωση με αφορμή τον θάνατο του Χρήστου Γιαννακόπουλου, τέως διευθυντή της τοπικής ΝΟΔΕ, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνας Φωτήλας, αναφέρει τα εξής: "Φτωχότερος κατέστη από χτες ο δημόσιος διάλογος με την απώλεια του Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Ένας ευγενής άνθρωπος, ανάμεσα σε λίγους, ο οποίος, τις πιο δύσκολες ώρες του κόμματος, συνέχιζε να κρατά το φως ανοιχτό στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αγ. Νικολάου. Ένας φάρος ήθους  και πρότυπο για τους νεώτερους, καθώς  πάντα τιμούσε τα πιστεύω του και υπερασπιζόταν τις ιδέες τους. Ένας αγωνιστής, ο οποίος, όταν χρειαζόταν, τα άλλαζε όλα στη ζωή του χωρίς να υπολογίζει τυχόν κόστος.

Ένας εκφραστής της εργατικότητας, της αξιοκρατίας και της εμπιστοσύνης, του οποίου η πορεία στη ζωή θα πρέπει να δείχνει σε εμάς τους πολιτικούς το δρόμο για να γαλουχήσουμε νέες γενιές που θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Δυστυχώς στο τελευταίο του ταξίδι δεν μπόρεσα να τον συνοδεύσω λόγω των υποχρεώσεών μου στη Βουλή. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις