Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τους πρώτους μήνες του 2018 παραδίδεται η Μίνι Πετριμετρική της Πάτρας- Που υπάρχει το πρόβλημα

Τους πρώτους μήνες του 2018 παραδίδεται ...

Προχωρούν τα έργα

Σε φάση ολοκλήρωσης, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται το πολύπαθο έργο της Μικρής Περιμετρικής της Πάτρας το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα όμως το τελευταίο διάστημα έχει βρει το δρόμο μου. Ο στόχος πάντως που είχε θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να την ολοκληρώσει και να την παραδώσει μέχρι το τέλος του 2017 δεν φαίνεται πως δεν είναι εφικτός, ωστόσο οι πρώτοι μήνες του νέου έτους θα μας βρουν με το έργο σε λειτουργία.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι είναι πλέον πολύ πιθανό μέχρι τα τέλη Μαρτίου να έχουν τελειώσει όλες οι εργασίες που σχετίζονται με το οδόστρωμα κι έτσι η Μίνι Περιμετρική να μπορεί να χρησιμοποιείται από τους οδηγούς.

Τα υπόλοιπα συμπληρωματικά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορούν να πάνε πιο πίσω και να εξελίσσονται παράλληλα με την κυκλοφορία των οχημάτων. Το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στο τούνελ που έπρεπε να γκρεμιστεί (στο ύψος των πολυκατοικιών του Χελά) όπου αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες.

Η σύσταση του εδάφους το οποίο είναι πολύ μαλακό καθυστερεί τις εργασίες καθώς δημιουργεί θέματα στις τρύπες 25 μέτρων που ανοίγουν τα συνεργεία. Ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση ότι όλα αυτά μπορούν σταδιακά να ξεπεραστούν και ο δρόμο να παραδοθεί επιτέλους στους Πατρινούς αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις