Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Απίστευτο" τροχαίο το πρωί στην Πάτρα - Ευτύχημα που δεν περνούσε κάποιος περαστικός - ΦΩΤΟ

"Απίστευτο" τροχαίο το πρωί στ...

Συγκρούστηκαν 2 οχήματα και το ένα έπεσε σε άλλο παρκαρισμένο και έσπασε τη βιτρίνα μαγαζιού

Άγιο είχαν οι οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο σχεδόν «απίστευτο» τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 10.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Γενναδίου πάνω από το ναό του Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα ενώ μεγάλο ευτύχημα πραγματικά ήταν και το γεγονός ότι δεν περνούσε από το σημείο του στενού πεζοδρομίου κάποιος περαστικός ή μικρό παιδί διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε σίγουρα κάποιον τραυματία ίσως και θύμα.

Το thebest.gr περνούσε από το σημείο συμπτωματικά και είδε τι συνέβη. Ένα όχημα μάρκας BMW αλλά κάπως παλιότερο που οδηγούσε ένας άνδρας 70 περίπου ετών συγκρούστηκε με ένα Fiat Punto λαδί χρώματος που οδηγούσε ένας νεαρός, ο οποίος δεν ήταν από την Πάτρα αλλά όπως μας είπε από την Καλαμάτα και έδειχνε εμφανώς σοκαρισμένος από το τι έγινε σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο μάρκας BMW πήγαινε ευθεία την Μαιζώνος ενώ το άλλο όχημα που ερχόταν από την κάθετη οδό της Γενναδίου παραβίασε προφανώς από απροσεξία την πινακίδα του στοπ, και χτύπησε στον προφυλακτήρα την BMW. Συνέπεια ήταν ο οδηγός της παλιάς BMW να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει πάνω σε παρκαρισμένο όχημα που ήταν μπροστά στην βιτρίνα του γωνιακού εμπορικού καταστήματος με είδη κυνηγίου,ορειβατικά μπουφάν και παπούτσια, κ.α.

Από την πρόσκρουση έσπασε και η βιτρίνα του μαγαζιού και όπως προείπαμε, αν τύχαινε να περνάει κάποιος διαβάτης από εκεί ή μητέρα με παιδί,θα είχαμε τραυματία. Ο ηλικιωμένος οδηγός ταράχτηκε και είχε χτυπήσει λίγο στο πόδι.

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού μάλιστα ήταν λίγα μόλις λεπτά πριν στην είσοδο του καταστήματος και επίσης θα μπορούσε να είχε χτυπήσει.

Τέλος στο συγκεκριμένο σημείο έχει τύχει πολλές φορές να διπλοπαρκάρουν κάποιοι εμποδίζοντας και τη διέλευση των λεωφορείων.Τέλος όπως έχει αναφερθεί στο σημείο όπου η ορατότητα δεν είναι η καλύτερη, έχουν ξανασυμβεί συγκρούσεις οχημάτων και έχει ξαναπέσει αυτοκίνητο στην βιτρίνα του μαγαζιού στη γωνία.

Πολλοί περαστικοί κοίταζαν με έκπληξη το τι είχε γίνει ενώ μία μητέρα κρατώντας το μικρό της κοριτσάκι από το χέρι, αναρωτιόταν τι θα είχε γίνει αν περνούσε από το πάνω πεζοδρόμιο που είχε κλείσει από την πρόσκρουση κάποιο παιδάκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις