Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ντέρμπι του αίσχους στην Κύπρο – Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πέταξαν κροτίδα σε ball boy! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ντέρμπι του αίσχους στην Κύπρο – Οπαδοί ...

Οι χούλιγκαν το... χαβά τους

Η 15η αγωνιστική στο κυπριακό πρωτάθλημα σκιάστηκε από την προσωρινή διακοπή, λόγω επεισοδίων, του ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Τελικά ο αγώνας, που ξεκίνησε στις 20:00, ολοκληρώθηκε μετά τις 23:00, με «λευκή» ισοπαλία.

Η έκρυθμη κατάσταση στις εξέδρες αρχικά οδήγησε σε προσωρινή διακοπή, όταν κροτίδα από την εξέδρα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ έπεσε δίπλα σε ball boy και τραυμάτισε το παιδί, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Να σημειωθεί ότι ο μικρός λίγο πριν είχε δεχθεί αντικείμενα, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί από τη θέση του, αλλά όταν επέστρεψε έγινε εκ νέου στόχος.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και μετέβη στα αποδυτήρια, όμως ύστερα από διαβουλεύσεις το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου. Οι χούλιγκαν, όμως, το... χαβά τους, καθώς συνέχισαν να πετούν κροτίδες και φωτοβολίδες, με συνέπεια το ματς να διακοπεί ξανά. Αυτό πυροδότησε νέο κύκλο έντασης, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στο γήπεδο και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα, με την αστυνομία να επεμβαίνει. Τελικά ο αγώνας, που ξεκίνησε στις 20:00, ολοκληρώθηκε μετά τις 23:00, με «λευκή» ισοπαλία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή βίντεο:Kerkida net

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports