Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το...

Την ερχόμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας, που υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels, με την πατρινή ομάδα να ψάχνει την 7η φετινή νίκη της (και 4η μέσα στο Τόφαλος, μπροστά στο κοινό της, όπου διατηρεί το αήττητο) και την παραμονή στη 2η θέση της βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-20:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγχαρητήρια του ΠΕΑΚ στον Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports