Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέχρι τα τέλη του έτους η διαδικασία μίσθωσης βοσκοτόπων στα Καλάβρυτα

Μέχρι τα τέλη του έτους η διαδικασία μίσ...

Οι δικαιούχοι πρέπει να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία για στοιχεία και πληροφορίες

Σε συνέχεια προηγούμενων προσκλήσεων και ανακοινώσεων του, ο Δήμος Καλαβρύτων καλεί τους δικαιούχους, να σπεύσουν να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση, το αργότερο, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λάβουν γνώση για όλα τα στοιχεία και πληροφορίες της κατανεμηθείσας έκτασης βοσκοτόπων, έτους 2016 και 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι θα πρέπει να πάνε στο Δημαρχείο Καλαβρύτων (υπεύθυνες οι κυρίες Χρύσα Παπαδάτου και Ευσταθία Κάτρη, στα τηλέφωνα 26923 60413, 406,400) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας (υπεύθυνη η κ. Παναγιώτα Ράπανου) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Αροανίας (υπεύθυνη η κ. Κυριακή Σιαμά – Τακτικού) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης (υπεύθυνοι οι κ.κ. Θεοδώρα Ασημακοπούλου και Κων/νος Ματσούκας), προκειμένου να ενημερωθούν και να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση, όλων των στοιχείων και των πληροφοριών της κατανεμηθείσας, σε εσάς, έκτασης βοσκοτόπων, έτους 2016 και 2017.

Ακόμα θα πρέπει να υπογράψουν σε δύο (2) αντίτυπα, τα σχετικά έντυπα κατανομής επιλεξιμότητας, να παραλάβουν το ένα από αυτά και να καταβάλλουν το προκύπτον, από αυτά, συνολικό μίσθωμα, στον υπ’ αριθμόν 225/004719-86 λογαριασμό, στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και στον κωδικό ΚΑΕ: 3418.

Όπως επισημαίνει η νεότερη αυτή ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων, «εάν δεν τηρήσετε τις παραπάνω υποχρεώσεις σας, ανακαλείται η κατανομή βοσκοτόπων, σε εσάς, για το επόμενο έτος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις