Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινοί καλλιτέχνες στην εκπομπή της Καραβάτου «Στην Φωλιά των κούκου»

Πατρινοί καλλιτέχνες στην εκπομπή της Κα...

Οι Θοδωρής Γεωργόπουλος, Γιούλη Ασημακοπούλου, Δείξιμος και Δημόπουλος

Στα γυρίσματα της πρωινής εκπομπής «Στην Φωλιά των κούκου» που παρουσιάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, στο κανάλι του Star, που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Patras Palace στην Πάτρα, συμμετείχαν Πατρινοί καλλιτέχνες καθώς και η ορχήστρα Εν Χορδώ του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου.

Ο φωτογραφικός φακός του flashstars.gr βρέθηκε στο γύρισμα και κατέγραψε παρασκήνια από τις πρόβες των καλλιτεχνών. Στο εορταστικό γύρισμα συμμετείχαν ο Δημήτρης Δημόπουλος που είχε πάρει μέρος στο διαγωνιστικό τραγουδιστικό πρόγραμμα Rising Star του ANT1, ο Άκης Δείξιμος που τραγουδά στο Χάραμα στην Πάτρα, Παρασκευή και Σάββατο και συνεργάζεται και στο The Voice of Greece του Σκάι, και η Γιούλη Ασημακοπούλου που τραγουδάει στο πρόγραμμα στην Ιερά Οδό πλάι στη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το γύρισμα που έγινε με την Κατερίνα Καραβάτου εντυπωσιακή στα κόκκινα, πρόκειται να προβληθεί σύντομα στην γνώριμη και δημοφιλή σε όλους, τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: Στα παρασκήνια: Λίγο πριν ξεκινήσει η βιντεοσκόπηση για την πρωινή εκπομπή “ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ” – φωτο κ βίντεο » Flashstars.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight