Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όχι από Σκουρλέτη στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στην Πάτρα- "Αντίκειται στο Σύνταγμα"

Όχι από Σκουρλέτη στη μονιμοποίηση συμβα...

Επιθετικη ανακοίνωση από τη δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, συναντήθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στην Αθήνα, με τον Υπουργό Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη, στον οποίο έθεσαν τα συνολικά ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους του Δήμου με βάση σχετική επιστολή που είχε αποσταλεί στον Υπουργό. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων σε ανακοίνωση του:

"Η Δημοτική Αρχή έθεσε με επιμονή το ζήτημα  της μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στο Δήμο με ελαστικές σχέσεις εργασίας, όπως παρατασιούχοι στην Καθαριότητα και στα Δημοτικά Κοιμητήρια, των εργαζομένων με προγράμματα ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς, των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Υπουργός απάντησε αρνητικά στο αίτημα της μονιμοποίησης των εργαζομένων κάνοντας σαφές ότι δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις μονίμων εργαζομένων γιατί αυτό αντίκειται στο Σύνταγμα!!!... Γαλαντόμος υπήρξε μόνο για τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες που οι δημότες μας χαρατσώνονται διπλά, μέσω των ανταποδοτικών τελών, για την λειτουργία τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας να δώσουν την δική τους αγωνιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη ενάντια στα νέα μέτρα καταστολής του απεργιακού δικαιώματος, για σταθερή δουλειά, για την υπογραφή συμβάσεων εργασίας με μισθούς που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις