Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πρόληψη

Πρόληψη

Ενημερωθείτε από το γνωστό οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις

Αν κάποιος είναι ευερέθιστος, λέμε ότι πρέπει να προσέχει τα νεύρα του και αναλόγως πράττει. Αν πάλι κάποιος είναι μη ευερέθιστος λέμε ότι καλώς είναι έτσι όπως είναι γιατί κρίνοντας αυτό το χαρακτηριστικό λέμε ότι είναι ψύχραιμος και νηφάλιος σε δύσκολες καταστάσεις.

Το θέμα είναι αν κάποιος δεν βλέπει, δεν θωρεί. Τότε, τότε τι γίνεται; Αυτό που συμβαίνει τότε είναι να χάνει διαρκώς πράγματα, καταστάσεις, εικόνες και γεγονότα. Αυτός που πάλι βλέπει δεν είναι σίγουρο ότι αυτά που βλέπει μπορεί και να τα εξηγήσει όπως κάποιος άλλος που δεν θωρεί.

Άρα η ικανότητα της οράσεως είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να διατηρηθεί, να μειωθεί, ακόμη και να χαθεί. Υπάρχουν λύσεις που μπορεί κάποιος και να την διατηρήσει, έτσι ώστε αυτή η αίσθηση να μην χαθεί από τον άνθρωπο.

Αναρωτιέμαι και το έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που έχει μειωθεί η ικανότητα οράσεως τους το αποκρύβουν λες και αν αποκρύψουν αυτό το χαρακτηριστικό, αυτό από μόνο του θα φοβηθεί και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Και αυτό το έχω παρατηρήσει στο ΕΝΟΡΑΣΙΣ. Έχω παρατηρήσει δηλαδή ότι υπάρχει αυτή η διαρκής προσπάθεια να μην αποκρύβονται οι διάφορες ασθένειες των οφθαλμών. Παρατηρώ δηλαδή ότι εκτός από την ίαση υπάρχει και η διαδικασία της πρόληψης.

Πολύ λίγα ιδιωτικού φύσης και ιδιοκτησίας ιατρικά κέντρα αποδίδουν την πρέπουσα σημασία στην πρόληψη, είτε πριν, είτε μετά την ίαση. Αυτό μα κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε το λιγότερο τυχεροί που υπάρχει το ΕΝΟΡΑΣΙΣ εδώ, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being