Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΟ OPENING ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ CHRISTMAS FACTORY ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗ

ΦΛΑΣ ΣΤΟ OPENING ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ CHRISTMAS...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επώνυμες παρουσίες και νεοσύστατη «Σχολή Μαγείας»

Mε «Σχολή Μαγείας» έχει ενισχυθεί φέτος το ονομαστό πλέoν Christmas Factory στην αθηναική Τεχνόπολη στο Γκάζι, με «ψυχή» την πατρινή αρχιτέκτονα Μαρία Κατσιμπέρη. Ο απόλυτα χριστουγεννιάτικος, παραμυθένιος προορισμός καλεί τα παιδιά να γίνουν εκπαιδευόμενοι μάγοι ξεκλειδώνοντας την πόρτα της σχολής με μυστικούς αριθμούς, περνώντας διάφορες ευφάνταστεσ δοκιμασίες και παρακολουθώντας ειδικά μαθήματα για δίπλωμα! Ταυτόχρονα παραμένουν εκεί το σπίτι του Αι Βασίλη, διάφορα δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, free παιδότοπος και μεγάλη εμπορική αγορά με δώρα και μεζέδες.

Το Christmas Factory που έχει κερδίσει τους αθηναίους αλλά δελεάζει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσει καθημερινά ως τις 7 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Εχει στολιστεί με 100 χριστουγεννιάτικα έλατα, διαθέτει πελώρια «ρόδα», παγοδρόμιο, καρουζέλ, θεατρικές σκηνές κα. Στο επίσημο opening με guest star την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, πυροτεχνήματα, χορωδίες, ακροβατικά, dj set σηματοδότησαν την έναρξη σε πολύ χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η «δική μας» Μαρία Κατσιμπέρη είναι πάντα εκεί ως λαμπερή οικοδέσποινα και συνδιοργανώτρια και όπως βλέπετε στα στιγμιότυπα των εγκαινίων υποδέχθηκε μεταξύ άλλων και τον τραγουδιστή των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη με τη σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, τη fashion expert Ελενα Γαλίφα και από την Πάτρα τον αδελφό της, έμπορο Χρήστο Κατσιμπέρη με την κόρη του Ελισάβετ. Παλιά Αρσακειάδα και Ψηλαλωνίτισσα, με πολύχρονη θητεία στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση, δουλεύει με μεγάλο πάθος για το Christmas Factory, καθώς πρωτοξεκίνησε βασισμένο στο όραμα και την αισθητική της, ώστε να εξελιχθεί η Αθήνα σε χριστουγεννιάτικο ευρωπαικό προορισμό. Από την πρώτη χρονιά η προσέλευση ήταν θεαματική και το ενδιαφέρον όλων των αθηναικών media ένθερμο. Φέτος το Christmas Factory γίνεται το επίκεντρο της γιορτινής Αθήνας για πέμπτη χρονιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View