Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καμιά σχέση το Μαγικό Χωριό της Πάτρας με ...ξωτικά- Μας περιμένει στην Ανθείας με πολλές εκπλήξεις -Τι θα δείτε

Καμιά σχέση το Μαγικό Χωριό της Πάτρας μ...

Λειτουργεί και Έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και πολλά παιχνίδια λούνα-παρκ

Οι υπεύθυνοι του “Μαγικού Χωριού Πάτρας” που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Πατραϊκής Οινοποιίας στην οδό Ανθείας 38, ενημερώνουν το κοινό ότι δεν έχουν καμμία σχέση με το LUNA PARK που εγκαταστάθηκε στον μώλο της Αγίου Νικολάου Πάτρας και προβάλλεται με τον τίτλο “Το Μαγικό Χωριό των Ξωτικών”.

Το Μαγικό Χωριό της Πάτρας που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά φέτος, θα περιμένει το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρώι έως τις 10 το βράδυ, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, για να μπουν στο εορταστικό κλίμα, σε μια ...μαγική ατμόσφαιρα.

Σε μία έκταση 10.000 τ.μ στην Ανθείας 38, δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με μεράκι και εμπειρία, μία παραμυθένια πολιτεία, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην Πάτρα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της χώρας!

Ειδικά διαμορφωμένοι, κλειστοί και ανοιχτοί χώροι, θα φιλοξενήσουν για όλη την περίοδο των εορτών, δηλαδή 4 Δεκεμβρίου (μετά τις 17.00) έως 7 Ιανουαρίου πολυάριθμα events, εκληλώσεις και δράσεις που θα εντυπωσιάσουν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους μας φίλους!

Ένα είναι σίγουρο.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι θα είναι στο Μαγικό Χωριό!

Ο Άη Βασίλης και το εργαστήριο των Ξωτικών, η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι, τα Τρία Γουρουνάκια, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ολόκληρη Παραμυθούπολη, το Πλανητάριο, Εξομοιωτής Εικονικής Πραγματικότητας 10D, η Πίστα Ποδηλάτων (pump track), το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, πληθος γευστικών επιλογών (καφές, κρέπες, σουβλάκια, λουκουμάδες κ.α), αμέτρητα παιχνίδια, απίστευτα δώρα, εκατοντάδες στολίδια και όλη η μαγεία των Χριστουγέννων είναι στο Μαγικό Χωριό.

Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαρία να θαυμάσουν αυτοκίνητα-αντίκες σε μια μοναδική Έκθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight