Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

AΠΟ 14/12 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΛΜ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ANIMATION ΤΗΣ PIXAR/DISNEY "COCO"

AΠΟ 14/12 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΛ...

Ταξιδεύει τα παιδιά στο Μεξικό

Η 19η ταινία της Pixar είναι γεγονός, έχει τίτλο «Coco», ήδη «σκίζει» εισπρακτικά έχοντας φτάσει σε 2 εβδομάδες προβολής στις ΗΠΑ τα 115 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 172 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο και τώρα καταφθάνει στην Ελλάδα (και στην Πάτρα) στις 14/12/2017, σε διανομή της Feelgood.

Διάρκεια 109 λεπτά. Θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

Η Pixar και Ντίσνει λοιπόν ξανακάνουν το θαύμα τους, με πρωτόγνωρες εικόνες και μία νέα συναρπαστική ιστορία που ακουμπά, όπως πάντα, με το παγκόσμιο μήνυμα της, μικρούς και μεγάλους. Το «Coco» όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, είναι μια πολύχρωμη περιπέτεια που τιμά τις Μεξικάνικες παραδόσεις και μας ταξιδεύει στην πολύβουη Χώρα των Ζωντανών αλλά και στη μαγική Χώρα των Προγόνων με όχημα τη μουσική ή ακόμα καλύτερα την αγάπη για τη μουσική.

Μια ταινία που γιορτάζει την αξία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε οικογένειας, όπως ρίζωσε κάποτε και όπως ανθίζει με κάθε νέο μέλος της, με ένα πρωτότυπο μωσαϊκό αξέχαστων χαρακτήρων, που υφαίνουν όλοι μαζί μία συγκινητική, ξεκαρδιστική και, όπως μας έχει συνηθίσει το φιλόδοξο στούντιο, καθηλωτική ιστορία.

Fantastico!... Πραγματικά υπέροχο, έγραψε τοThe Hollywood Reporter.

Αδιαμφισβήτητα πανέμορφο είπε το Variety και για οδοστρωτήρα κινουμένων σχεδίων και μαγεία για πολλά χαρτομάντιλα απεφάνθη το The Wrap.

Θα προβληθεί και σε 3D.

Συντελεστές:

Σενάριο: Adrian Molina, Matthew Aldrich

Σκηνοθεσία: Lee Unkrich, Adrian Molina

Ακούγονται στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια οι: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Ana Ofelia Murguía, Renée Victor, Jaime Camil, Sofía Espinosa, Luis Valdez, Lombardo Boyar, Benjamin Bratt, Edward James Olmos, Alanna Ubach, Selene Luna, Alfonso Arau, Herbert Siguenza, Octavio Solis, Gabriel Iglesias, Cheech Marin, Blanca Araceli

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Σία Κοσκινά, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Κώστας Δαρλάσης, Πέτρος Δαμουλής, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Φιλίππογλου, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Φωτεινή Δεμίρη, Χριστίνα Αλεξίου, Μανώλης Γιούργος, Σοφία Παναηλίδου, Λίλυ Παπαγιάννη, Βασιλική Δήμου, Τάσος Κωστής, Μαρία Πλακίδη, Ντίνος Σούτης και Αργύρης Κανδύλης.

Μουσική: Michael Giacchino.

*Πριν την προβολή του «Coco» θα παίζεται η μικρού μήκους ταινία της Ντίσνει, «Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture