Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Οικογενειακό" δείπνο για την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

"Οικογενειακό" δείπνο για την ...

«Η ΝΕΠ είναι μια οικογένεια και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει…»

«Η ΝΕΠ είναι μια οικογένεια και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει…». Αυτό ήταν το σύνθημα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών των Ανδρικών τμημάτων πόλο του Συλλόγου στη διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην «Mama Pizza» στην οδό Γεροκωστοπούλου 30Α στην Πάτρα.

Παρόντες από πλευράς διοίκησης, ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος πόλο, Χρήστος Μανέτας, ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Κανελλόπουλος, ο έφορος, Τάκης Γατομάτης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Τάκης Κανελλόπουλος.

«Σκοπός της συνάντησής μας ήταν να έρθουμε όλοι πιο κοντά, παίκτες, προπονητής και διοίκηση, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου», ήταν το μήνυμα του Μ. Τσουραμάνη, ενώ ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές τους. Την ομάδα, άλλωστε, περιμένουν πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να δέσουν μεταξύ τους νέοι και παλιοί παίκτες και τα «δελφίνια» να αποκτήσουν αγωνιστική ομοιογένεια και πολύτιμες εμπειρίες.

Τέλος, ο Θ. Κανελλόπουλος τόνισε στους πολίστες της ομάδας ότι το «οικογενειακό» κλίμα είναι το βασικό ζητούμενο, κάτι που χαρακτηρίζει, άλλωστε, τη ΝΕΠ όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής της στον χώρο της πισίνας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Mama Pizza», Τάκης Γαλάνης, ο οποίος είχε μεριμνήσει για όλα. Ολα τα πιάτα ήταν χορταστικά, με την ατμόσφαιρα στον χώρο να είναι πολύ ζεστή.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΝΕΠ ευχαρίστησαν και την «Τζουραμάνης ΕΠΕ» για την χορηγία αθλητικού ρουχισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports