Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η εντυπωσιακή φάτνη της πλατείας Γεωργίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή φάτνη της πλατε...
Βγενόπουλος Φάνης

Πυρετώδεις οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου

Η χριστουγεννιάτικη φάντη στήθηκε πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, όπου θα συνεργεία του Δήμου Πατρέων, εργάζονται πυρετωδώς από το πρωί, για να στήσουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του thebest.gr, η φάτνη είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του Πέτρου Βρυώνη, της «ψυχής» του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου.

Οι διαστάσεις της φάτνης είναι 8 επί 4 μέτρα, ενώ περιμετρικά αυτής τοποθετούνται γιορτινές κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στοιχεία.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πατρέων μαζί με τους συναδέλφους τους από το Πράσινο, που έχουν αναλάβει το όλο εγχείρημα, τόσο στο σχεδιασμό του, όσο και στην υλοποίησή του.

Παρόντες στις εργασίες τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων κατασκευών είναι ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς αλλά και η διευθύντρια Αρχιτεκτονικού Ελένη Αλεξόπουλου, αλλά και οι εργαζόμενοι που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, στο Δήμο ετοιμάζουν μια μικρή γιορτή για την ερχόμενη Τρίτη, παρουσία του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Δεν έμεινε «παραπονούμενη» και η πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου πέρσι στήθηκε η κεντρική χριστουγεννιάτικη φάτνη. Και εκεί τοποθετούνται κατασκευές, σπιτάκια ανάλογα με αυτά που στήθηκαν πέρσι στην πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις