Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Θεραπείες λάμψης στις γιορτές. Όλες οι σύγχρονες μέθοδοι τελευταίας γενιάς!

Θεραπείες λάμψης στις γιορτές. Όλες οι σ...

Fractional laser, μεσοθεραπεία PRP, νήματα… Mας χαρίζουν νεανικό και σφριγηλό δέρμα λίγες μέρες πριν αλλάξει η χρονιά

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος και επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της Cosmetic Derma Medicine, μας αναλύει τις κορυφαίες θεραπείες για να επιλέξεις ως δώρο στον εαυτό σου.

Fractional Laser & μεσοθεραπεία PRP για ένα άψογο, νεανικό πρόσωπο
Κάποτε το να κάνεις λέιζερ για να σβήσεις τα σημάδια φωτογήρανσης (καφέ κηλίδες, ρυτίδες κ.ά) ισοδυναμούσε με πολλές μέρες παραμονής στο σπίτι. Το πρόσωπο μετά τη θεραπεία κατέληγε ερυθρό και πρησμένο. Σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει! Η σύγχρονη τεχνολογία λέιζερ Fractionalείναι ιδανική για ρυτίδες, σημάδια ακμής, καφέ κηλίδες και πανάδες, φέρνοντας την επανάσταση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής: Ουσιαστικά «τραυματίζει» επιλεκτικά την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας μικροσκοπικές μη ορατές οπές δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνώντας» τους  ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Μετά το Fractional, η Δρ. Τσιατούρα προτείνει να ακολουθήσει η μεσοθεραπεία PRP, όπου ουσιαστικά εγχέονται με ενέσιμο ή μη, τρόπο τα αιμοπετάλια από το αίμα του ασθενή (προηγείται λήψη αίματος) στο πρόσωπο. Το επόμενο διάστημα η υφή του δέρματος είναι εμφανώς ανανεωμένη, σφριγηλή και λαμπερή. Ο συνδυασμός των δυο θεραπειών εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στην Cosmetic Derma Medicine, με την ονομασία Total Plasma Lift.

Το αποτέλεσμα: Με το συνδυασμό Fractional λέιζερ-μεσοθεραπεία PRP το αποτέλεσμα είναι ανάπλαση προσώπου, λείανση ρυτίδων, βελτίωση της όψης κηλίδων – πανάδων, ουλών ακμής. Η επούλωση γίνεται γρήγορα, ενώ η ερυθρότητα διαρκεί 2-3 μέρες και καλύπτεται με ελαφρύ makeup.

Αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείς χαλάρωση στο πρόσωπό σου αλλά δεν θέλεις να υποβληθείς σε χειρουργικό facelift; Τα νέα είναι υπέροχα! Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με θεαματικά αποτελέσματα μια νέα τεχνολογία που προσφέρει αναίμακτα και ανώδυνα σύσφιγξη. Εφαρμόζεται στο facelift για άντρες και γυναίκες και ακούει στο όνομα νήματα PDO. Πρόκειται για 100% βιοαπορροφήσιμα νήματα που εισάγονται στην προβληματική περιοχή χωρίς τομές και χωρίς ράμματα. Τα νήματα διατίθεται σε διάφορα μήκη, ανάλογα με τα σημεία που θα διορθώσουν ενώ μπορούν να δώσουν λύσεις και σε προβλήματα χαλάρωσης στο σώμα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν προκαλούν επιπλοκές, καθώς είναι φτιαγμένα από ένα υλικό φιλικό στον οργανισμό, την πολυδιοξανόνη που χρησιμοποιείται χρόνια σε καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Τα νήματα PDO απευθύνονται σε ανθρώπους με λεπτό δέρμα και τάση για χαλάρωση (επομένως και σε 35άρηδες), σε γυναίκες που έχουν υποστεί χαλάρωση μετά από εγκυμοσύνη (στήθος, κοιλιά), σε όσους είτε θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση ή έχουν ήπια χαλάρωση και το λίφτινγκ μπορεί να περιμένει.

Το αποτέλεσμα: Η βελτίωση είναι άμεση, ενώ μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητές σου την ίδια μέρα. Η ερυθρότητα είναι προσωρινή και φεύγει σε λίγη ώρα. Παράλληλα με την σύσφιγξη, το επόμενο διάστημα έχεις καλύτερη ποιότητα δέρματος, καθώς ο οργανισμός παράγει νέο κολλαγόνο.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr

Πάτρα: +30 2610 226562

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View