Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σπαρακτικό το αντίο στον 21χρονο Νίκο Αλεξόπουλο που κηδεύτηκε παραμονή της γιορτής του

Πάτρα: Σπαρακτικό το αντίο στον 21χρονο ...

Βαθιά συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας

Σε βαρύ κλίμα θλίψης και πόνου κηδεύτηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, μία μέρα πριν την γιορτή του, ο 21χρονος σπουδαστής Νίκος Αλεξόπουλος που έφυγε άδικα και αναπάντεχα από τη ζωή στην Αθήνα όπου σπούδαζε, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας.

Το παλικάρι που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδικα και σύντομα, σπούδαζε Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΑΤΕΙ Αθηνών και ήταν γιος του προϊσταμένου των οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Δημήτρη Αλεξόπουλου και της Άρτεμις Κλαυδιανού, η οποία εργάζεται στον χειρουργικό τομέα του Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Καραμανδάνειο» της Πάτρας. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά.

Στην εξόδιο ακολουθία στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου παρέστη πλήθος κόσμου, πολλά νέα παιδιά, φίλοι του εκλιπόντος, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, πολλοί εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων, ο πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, κ.α.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι με εντολή του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βασίλη Θωμόπουλου την Τρίτη παρέμεινε κλειστή η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην οδό Μαιζώνος προκειμένου οι εργαζόμενοι της να πάνε στην κηδεία αλλά και ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του παιδιού.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την στιγμή της ταφής του παιδιού στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης στα Σύνορα θύμιζαν αρχαιοελληνική τραγωδία. Ήταν ένα σπαρακτικό αντίο σ’ ένα νέο παιδί που είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις