Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρία Μανωλοπούλου μας καλεί "να σχεδιάσουμε την ψήφο μας", γιατί "έχει αξία"!

Η Μαρία Μανωλοπούλου μας καλεί "να ...

Υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Γεννημένη από γονείς λάτρεις της τέχνης, την Αιγιώτισσα μοδίστρα Παρασκευή και τον πατρινό ξυλογλύπτη Γιώργο Μανωλόπουλο, αδελφή του Πάνου, σχεδιαστή επίπλου – ξυλογλύπτη και της Γεωργίας, Καθηγήτριας Αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο, UCL, η Μαρία Μανωλοπούλου, ιδιοκτήτρια και επικεφαλής γραφίστας του yello \ graphic design \ office, είναι υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» στον κλάδο των Υπηρεσιών.

Είναι απόφοιτη του Βακαλό Art & Design college, σύζυγος και συνεργάτης του Φάνη Παπακωνσταντόπουλου, που δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο τουρισμό – yachting και ανήσυχη μητέρα διδύμων αγοριών 9 ετών.

Πώς αποφασίσατε να είστε υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαϊας;

Ως πατρινή επιχειρηματίας και επικεφαλής γραφίστας του yello \ graphic design \ office (από το 1997) το οποίο σήμερα, με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών προσφέρει προσωποποιημένες δημιουργικές λύσεις στις επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της

επιλέγω, στα 46 μου να έχω πιο ενεργή συμμετοχή στον αναπτυξιακό ρόλο του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Θέλω να μπορώ να συμμετέχω δημιουργικά στη βελτίωση της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωή της περιοχής. Δεν θέλω να είμαι αμέτοχη σε ότι «σχεδιάζεται» και ιδιαίτερα στον κλάδο των Υπηρεσιών. Για μένα o «σχεδιασμός» είναι τρόπος ζωής και σκέψης. Είναι διαδικασία αλλά και αποτέλεσμα, είναι το εργαλείο για την υλοποίηση της καινοτομίας, δημιουργεί κουλτούρα. Η κουλτούρα διαμορφώνει αξίες. Οι αξίες καθορίζουν το μέλλον, την κληρονομιά των παιδιών μας.

Η απόφαση να είστε υποψήφια με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα πώς προέκυψε;

Περήφανη για όλες τις σχέσεις που αντέχουν και εξελίσσονται στο χρόνο (οικογενειακές, φιλικές, συναδελφικές, συνεργασίας) βρίσκομαι τώρα στο πλευρό του Πλάτωνα, ενός ανθρώπου που έχει την ικανότητα να ξεπερνά τους περιορισμούς του με σκοπό τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της «Ανεξάρτητη Ανανεωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας».

Είναι τιμή μου αλλά και πρόκληση να είμαι μέρος μιας ομάδας που δουλεύει συλλογικά και αποδεικνύει καθημερινά πως με σωστό σχεδιασμό μπορούν να δοθούν λύσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες.

"Σχεδίασε την ψήφο σου. Έχει αξία!"

Σίγουρα ξεχωριστό είναι το μικρό αλλά εξαιρετικό έντυπο που κυκλοφόρησε η Μαρία Μανωλοπούλου, για να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά της. Ξεχωρίζουμε από αυτό το έντυπο το μήνυμά της:

Ο «σχεδιασμός» είναι συλλογικός.

Ομάδες της «Ανεξάρτητη Ανανεωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας» δούλεψαν μαζί και απέδειξαν ότι οι λύσεις μπορούν και ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες.

Ο «σχεδιασμός» είναι μια εκδήλωση της ικανότητας του ανθρώπινου πνεύματος να ξεπερνά τους περιορισμούς του με σκοπό τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου του.

Σχεδίασε την ψήφο σου. Έχει αξία!"

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight