Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η φάτνη επιστρέφει σήμερα στην πλατεία Γεωργίου-Ξεκινά η κατασκευή της

Η  φάτνη επιστρέφει σήμερα στην πλατεία ...

Δείτε πώς θα στολιστούν οι υπόλοιπες πλατείες

Την Πέμπτη το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest τα συνεργεία του δήμου Πατρέων θα αρχίσουν το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης φάτνης στην πλατεία Γεωργίου και υπόσχονται ότι θα είναι εξόχως εντυπωσιακή. Μάλιστα, οι διαστάσεις της θα είναι 8 επί 4 μέτρα, ενώ περιμετρικά αυτής θα τοποθετηθούν γιορτινές κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στοιχεία.

Η φάτνη επιστρέφει στην κεντρική πλατεία της Πάτρας μετά από  μια διετία και… «φέρνει»  μαζίς πολλές γιορτινές εκπλήξεις και εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν μεγάλους και μικρούς.

Και όλα αυτά, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Πέτρου Βρυώνη, της «ψυχής» του καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου.

Φέτος, δεν θα στηθεί το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας (το περσινό ήταν ύψους 15 μέτρων, αλλά φυσικό), καθώς δεν βρέθηκε αντίστοιχο έλατο. Αντ’ αυτού θα τοποθετηθούν αρκετά δέντρα περιμετρικά της φάτνης, τα οποία θα διακοσμηθούν γιορτινά

Ωστόσο, δεν θα μείνει «παραπονούμενη» και η πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου πέρσι στήθηκε η κεντρική χριστουγεννιάτικη φάτνη. Εκεί θα τοποθετηθούν κατασκευές, σπιτάκια ανάλογα με αυτά που στήθηκαν πέρσι στην πλατεία Γεωργίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν έλεγαν στο thebest.gr, ότι ο διάκοσμος της Τριών Συμμάχων θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί η Πάτρα!

Γιορτινές κατασκευές θα τοποθετηθούν και σε άλλες πλατείες της πόλης, όπως στα Ψηλαλώνια, στα Προσφυγικά και στην Τριών Ναυάρχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight