Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχολιάστηκε ευρέως η απουσία του Κώστα Πελετίδη από τον φετινό εορτασμό

Σχολιάστηκε ευρέως η απουσία του Κώστα Π...

Επίσης η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά τη Θεία λειτουργία - Έδειξε μόνο ρεπορτάζ!

Σχολιάστηκε και συζητήθηκε ευρέως η απουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη από την σημερινή λαμπρή μέρα για την Πάτρα, την εορτή του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου. Ο κ. Πελετίδης όπως είχε ενημερώσει και ανακοινώσει είχε άλλη μεγάλη υποχρέωση και πιο συγκεκριμένα να βρίσκεται στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα ενώ είχε ορίσει ως αντικαταστάτη του, τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, ο οποίος μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκαν στα προπύλαια του νέου ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

Αρκετοί έλεγαν ότι είθισται αυτή τη μεγάλη και σημαντική μέρα ο πρώτος άρχοντας της πόλης, ο Δήμαρχος να είναι παρών, πόσο δε μάλλον από τη στιγμή που τον εορτασμό του Πολιούχου τίμησε με την παρουσία του, αποδεχόμενος την σχετική πρόσκληση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κάποιοι σχολίασαν την απουσία του Δημάρχου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως μέσα στο ναό όσο και στην λιτανεία ήταν ισχυρή η παρουσία πολιτικών εκπροσώπων αν και επίσης εμμέσως σχολιάστηκε και η «αδύναμη» εκπροσώπηση από πλευράς της κυβέρνησης (ήρθε ο εκ των υφυπουργών παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης).

Να προσθέσουμε ότι ορισμένοι παρατήρησαν πως οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του κυρίου Παυλόπουλου ήσαν ιδιαίτερα αυστηροί και παρακολουθούσαν το παραμικρό ενώ κανονικά θα έπρεπε η παρουσία τους να ήταν πιο διακριτική.

Τέλος σχολιάστηκε και η απουσία της ΕΡΤ που άλλα χρόνια φρόντιζε να κατεβάζει βαν εξωτερικών μεταδόσεων και να μεταδίδει ζωντανά την πανηγυρική Θεία λειτουργία ανήμερα της εορτής του Αγίου. Η ΕΡΤ περιορίστηκε μόνο σε ένα τρίλεπτο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Προεδρικού ρεπορτάζ Χρύσας Ρουμελιώτη, με πλάνα και από το επίσημο δείπνο που προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1. Ευτυχώς ο τηλεοπτικός σταθμός της Μητροπόλεως Πατρών Λύχνος έκανε άψογες και συνεχείς μεταδόσεις ενώ τον εσπερινό και την Θεία λειτουργία έδειξε και το Ioniantv.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Χριστόπουλος: Θεσμική απρέπεια η απουσία του Πελετίδη

Χωρίς τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη οι εκδηλώσεις για τον Άγιο Ανδρέα

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα - 50 ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις