Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 42): Οι Πατρινοί εφοδιάζονται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Αποκλειστικό (Νο 42): Οι Πατρινοί εφοδιά...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Λύθηκε το πρόβλημα με τη δυσοσμία από τα πυρηνελαιουργεία

Υψηλού επιπέδου αντανακλαστικά επέδειξαν οι αρχές της πόλης και βρήκαν την ενδεδειγμένη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των Πατρινών κατά τους χειμερινούς κυρίως μήνες.

Το πρόβλημα με τη δυσωδία από τα εργοστάσια επεξεργασίας ελαιοκάρπου είναι πια παρελθόν, όπως κατ’ αποκλειστικότητα μεταδίδει το thebest.gr.

Υστερα από σύσκεψη που έγινε σε γνωστό καφέ στην Ρήγα Φερραίου και στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης, οι βουλευτές, ο μητροπολίτης, ο διοικητής της τροχαίας, ο πρύτανης και ο καλόφωνος με το ακορντεόν που πέρναγε από κει, λήφθηκε ομόφωνα η εξής απόφαση:

Θα μοιραστούν στους Πατρινούς 245.000.000 μάσκες τις οποίες, όποτε φυσάει άνεμος και μεταφέρει τη μυρωδιά, θα τις φορούν και δεν θα τους ενοχλεί τίποτα.

«Αυτοί οι τύποι με τα εργοστάσια, νόμιζαν ότι θα μιας πιάσουν στον ύπνο και θα βρόμιζαν όλη την ατμόσφαιρα. Αμ δε! Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, τους προλάβαμε. Ο κόσμος θα φοράει τις μάσκες και έτσι το πρόβλημα λύθηκε» τόνισε σχεδόν βουρκωμένος ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαρού αέρα και καθαράς Δευτέρας, Γιάννης Τραμουντάνας.

 

Αποκλειστικό (Νο 41): Ερχεται στην Πάτρα ο Ντόναλντ Τραμπ για τα εγκαίνια της Κανακάρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα