Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χωρίς τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη οι εκδηλώσεις για τον Άγιο Ανδρέα

Χωρίς τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη...
Βγενόπουλος Φάνης

Θα απουσιάζει μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέου, θα απουσιάζει τόσο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, όσο και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη. Όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική Αρχή ο δήμαρχος και η πρόεδρος θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιείται στα Γιάννενα, από αύριο 30 Νοέμβρη, έως 2 Δεκέμβρη.

Τον δήμαρχο, όπως πληροφορείται το thebest.gr θα εκπροσωπήσουν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, οι αντιδήμαρχοι, Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας και Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη αναχωρήσει για τα Γιάννενα, ενώ ο δήμαρχος θα την ακολουθήσει εντός της ημέρας.

Όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου μετά την Θεία λειτουργία στον Ναό του Πολιούχου, θα ακολουθήσει στις 10.45 η Θεία Δοξολογία όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να παραμείνει και στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Patra Palace.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Πάτρας ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Διαβάστε επίσης:

Όλα έτοιμα για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας - Ποιοι επίσημοι αναμένονται αύριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις