Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράστης και στην κλοπή Η/Υ από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Πάτρα, ο 36χρονος που μπούκαρε στον Κωτσόβολο

Δράστης και στην κλοπή Η/Υ από το ΙΕΚ ΔΕ...

Η Ασφάλεια Πατρών κινήθηκε άμεσα και συνελήφθη στην Εθνική φεύγοντας για Αθήνα

Ένας από τους δράστες και της διάρρηξης και κλοπής  που σημειώθηκε πρόσφατα στο ΙΙΕΚ Δέλτα στην Πάτρα, φέρεται να είναι ο 36χρονος που συνελήφθη για την κλοπή στον Κωτσόβολο στην Περιιβόλα, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o συλληφθείς δεν είχε δράσει μόνος του στην περίπτωση του ΙΙΕΚ και χθες διέρρηξε τον Κωτσόβολο ενόψει Black Friday, προκειμένου να πουλήσει τις συσκευές που αφαίρεσε. Είχε αφαιρέσει συνολικά (23) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όμως η Ασφάλεια Πατρών είχε κάνει καλή δουλειά και τα σχέδιά του χάλασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είδαν αμέσως τα χαρακτηριστικά του στις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και με βάση την περιγραφή που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας κατάφεραν Άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε (μάρκας toyota) στην Εθνική οδό, κοντά στο Αίγιο την ώρα που έφευγε για Αθήνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, στην Πάτρα, είχε διαρρήξει κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών και είχε αφαιρέσει συνολικά (23) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη όλα τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι είχαν εξακριβώσει άμεσα την εμφάνιση του δράστη και το όχημα διαφυγής, ενημερώνοντας παράλληλα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις