Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 24 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 24 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις έντονες συζητήσεις και σχόλια που μπορούν να θίξουν αγαπημένα πρόσωπα δημιουργώντας στενάχωρα συναισθήματα. Μη συγκρούεσαι με ανθρώπους σε φιλικό περιβάλλον και μην παραμελείς την ξεκούρασή σου από υπερβολική προσήλωση στις υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο.

Ταύρος
Γενικά
Κάποια ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά και μπορεί να σε ενοχλήσουν. Λάβε τα μέτρα σου ώστε να μη χαθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες. Μην επιχειρείς συζητήσεις, συμφωνίες και οποιεσδήποτε γενικά ενέργειες διατρέχουν κάποιο ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου, τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς γιατί η Αφροδίτη τον Σκορπιό σου ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Μην δίνεις αφορμές για συζητήσεις και σχόλια με τη στάση σου σε προσωπικά ζητήματα. Η ζωή σου δεν αφορά κανέναν και πρέπει να το κάνεις απόλυτα σαφές σε όλους αυτό. Μπορούν να προκύψουν αποκαλύψεις προσωπικών σου δεδομένων και να έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος
Γενικά
Η οικογένεια και το σπίτι αποτελεί για σένα το απόλυτο ενδιαφέρον. Πρόσεξε να μην αμελήσεις σημαντικά πράγματα και βρεθείς σε αδιέξοδο σύντομα. Προώθησε ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και φρόντισε την κοινωνικότητά σου που παρουσιάζει μεγάλη ύφεση. Μία ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου θα βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Λέων
Γενικά
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι μία σειρά καταστάσεων για τις οποίες ήταν αυτονόητο το αποτέλεσμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείς από ζητήματα που σε βαραίνουν εδώ και καιρό και ο ρομαντισμός σου δεν σου επιτρέπει να δώσεις λύσεις. Μην πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις επιμένοντας σε λάθος δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις τίποτε αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα. Οικονομικές συναλλαγές καλά θα είναι να τις αποφύγεις.

Παρθένος
Γενικά
Προσοχή και παρατηρητικότητα μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζεις και αποφεύγεις εδώ και καιρό. Χαμήλωσε τους τόνους και πρόσεχε πολύ τα λόγια σου. Προσπάθησε να προωθήσεις συνεργασίες που παραμένουν αμφίβολες εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασία σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός
Γενικά
Ένα σχέδιο πιθανόν να αναβληθεί και να σε δυσαρεστήσει. Εστίασε την προσοχή σου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και μην υπερβάλεις σε διεκδικήσεις. Το διάστημα είναι ακατάλληλο για νέα ξεκινήματα. Εκμεταλλεύσου το για να ξεκουραστείς τώρα που έχεις το χρόνο. Αργότερα οι υποχρεώσεις δεν θα επιτρέπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα σας έκανε καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.

Σκορπιός
Γενικά
Οι δοκιμασίες που περνάς είναι μεγάλες και πιέζεσαι υπερβολικά. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην επενδύσεις σε υποσχέσεις χωρίς να γνωρίζεις τα απαραίτητα στοιχεία, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Μία μετακόμιση είναι πιθανή ή κάποια ανακαίνιση σε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Το αποτέλεσμα σε ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρασε χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να έχεις κριτική ή εγωισμούς ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε έτσι απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα.Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Γενικά
Αντιθέσεις που προκύπτουν σε ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν την προώθηση των σχεδίων σου. Μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με σημαντικά πρόσωπα, έστω και αν γνωρίζεις πως αδικείσαι, η κατάσταση έρχεται σε ισορροπία και δικαιώνεσαι χωρίς να χρειαστεί καμία υποστήριξη η παρέμβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως
Γενικά
Μην επιχειρήσεις να ολοκληρώσεις καμία κατάσταση τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν τις καταστάσεις. Προνόησε για ζητήματα που εκκρεμούν πρώτα και απέφυγε νέες δεσμεύσεις. Λίγη ξεκούραση θα φέρει χαλάρωση και καλύτερες ισορροπίες στην καθημερινότητά σου. Μην υπερβάλλεις σε κανένα επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Υδροχόος
Γενικά
Κάποιος φίλος σε στεναχωρεί και απογοητεύεσαι με τη στάση του. Μην υπερβάλλεις, αντιμετώπισε την κατάσταση ρεαλιστικά και δώσε χρόνο και χώρο για να υπάρξει διόρθωση και επαναπροσδιορισμός. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για αργότερα, η ψυχική ισορροπία είναι απολύτως απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα πεις λόγια που θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα άστα για αργότερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Υδροχόος
Γενικά
Κάποιος φίλος σε στεναχωρεί και απογοητεύεσαι με τη στάση του. Μην υπερβάλλεις, αντιμετώπισε την κατάσταση ρεαλιστικά και δώσε χρόνο και χώρο για να υπάρξει διόρθωση και επαναπροσδιορισμός. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για αργότερα, η ψυχική ισορροπία είναι απολύτως απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα πεις λόγια που θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα άστα για αργότερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθύς
Γενικά
Προσοχή σε λόγια και κινήσεις που περιλαμβάνουν παρασκήνιο. Να δείξεις ευελιξία στην προσπάθεια τρίτων να σε αναμείξουν σε άσκοπες συζητήσεις. Η ζωή σου μπορεί να πάει πολύ καλύτερα, αρκεί να καταφέρεις να ορίζεις εσύ την κάθε σου απόφαση και κίνηση. Η πορεία σου θα είναι πιο εύκολη αν κρατήσεις αποστάσεις από χειριστικά άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς το ταίρι σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being