Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Πανευρωπαϊκή διάκριση καινοτομίας για την Rezosbrands A.Ε

Πανευρωπαϊκή διάκριση καινοτομίας για τη...

Πρωτοπορεί στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υγιεινής διατροφής

REZOSBRANDS ΑΕ πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στο χώρο της υγιεινής διατροφής και των υπερτροφών, όπως τα Super Berries Collection και τα Hippocrates Garden, αναπτύσσει το project Hippocrates Farm. Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων με βάση το βιολογικό ιπποφαές, που καλλιεργείται στο πρότυπο Πολυλειτουργικό αγρόκτημα Hippocrates Farm στα Μετέωρα και στοχεύει στην ανάδειξη του ιπποφαούς σε μια κορυφαία ελληνική υπερτροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το project Hippocrates Farm επελέγη μέσα στις 10 καλύτερες startup επιχειρηματικές προτάσεις καινοτομίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «KaTaNa» μέσα από 640 συνολικά από όλη την Ευρώπη. Τώρα η  Rezos Brands διεκδικεί την πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding του «KaTaNa» όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να υποστηρίξουν την Ελληνική καινοτομική πρόταση προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας του Hippocrates Farm.

Η προσπάθεια της Rezos Brands για πανευρωπαϊκή διάκριση συνεχίζεται στην 3η και τελική φάση του προγράμματος «ΚΑΤΑΝΑ» που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και υποστηρίζει Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα προϊόντων αγροδιατροφής.

Η επιχειρηματική πρόταση “Hippocrates Farm” της Rezos Brands αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων με βάση το βιολογικό ιπποφαές, που καλλιεργείται στην ομώνυμη ιδιόκτητη φάρμα της εταιρίας στα Μετέωρα και στοχεύει στην ανάδειξη του ιπποφαούς σαν μια κορυφαία ελληνική υπερτροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Μετά την κατάταξη του “Hippocrates Farm” στις 10 καλύτερες προτάσεις (μέσα από 640 συνολικά από όλη την Ευρώπη), στα πλαίσια του προγράμματος «ΚΑΤΑΝΑ», η Rezos Brands διεκδικεί τώρα την πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding* του «ΚΑΤΑΝΑ» που θα οδηγήσει στην προσέλκυση υποστηρικτών και την ανεύρεση επιπλέον κεφαλαίων για Έρευνα και Ανάπτυξη αλλά και τη δημιουργία πανευρωπαϊκών δικτύων διάθεσης των προϊόντων της.

Η πλατφόρμα crowdfunding του «ΚΑΤΑΝΑ θα παραμείνει ενεργή έως τις 31.12.2017. Σε αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για το project Hippocrates Farm, και να δηλώσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στην προσπάθεια της Rezos Brands στο link: https://katanareward.opencircleproject.com/campaign/81/hippocrates-farm

Η υποστήριξη στην προσπάθεια του Hippocrates Farm είναι υποστήριξη στην καινοτομία και την υγιή επιχειρηματικότητα. Προπάντων όμως είναι υποστήριξη στην ίδια την Ελλάδα, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ενισχύσει τη θέση της στο πανευρωπαϊκό τοπίο, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

*Crowdfunding είναι η «χρηματοδότηση από το πλήθος» ή «διαδικτυακή μικρό-χρηματοδότηση» που εν μέρει βασίζεσαι σε συνδρομητικά επιχειρηματικά μοντέλα και προσφέρει οφέλη και στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές ενώ αποτελεί την πλέον γνωστή μορφή χρηματοδότησης για τις start-up εταιρείες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life