Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας μίλησαν για τους κινδύνους του διαδικτύου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας μί...

Θέμα ήταν το «Ψηφιακό χάσμα και η ασφάλεια στο Διαδίκτυο ως ζητήματα δημοκρατίας».

Μία ξεχωριστή ομιλία είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί στο ΣΔΕ – Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Πάτρας, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017. Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Σπύρος Παπαδάκης και αντικείμενο της εισήγησης του ήταν το ψηφιακό χάσμα, η ανωνυμία και η ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ του ψηφιακού χάσματος και της ασφάλειας στο Διαδίκτυο ως κινδύνους για τη δημοκρατία. Επιπρόσθετα ακολούθησε ενημέρωση για τους κινδύνους του κυβερνοχώρου και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Η εισήγηση εμπλουτίστηκε με σχετικά βίντεο που ενεργοποίησαν και κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων. Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος που έλυσε τις απορίες όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση. Ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας Ανδρέας Ζέρβας ευχαριστεί δημοσίως, θερμά τον κ. Παπαδάκη για την ενδιαφέρουσα εισήγηση.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις