Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 37): Βρέθηκε η λύση για να φθάσει επιτέλους το φυσικό αέριο στην Πάτρα

Αποκλειστικό (Νο 37): Βρέθηκε η λύση για...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η διαδικασία θα γίνει με ανεμιστήρες

Αντιμετωπίζεται μέσω της τροποποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδος το έλλειμμα που υπάρχει στην χρηματοδότηση για την έλευση του φυσικού αερίου σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει την επίσπευση των διαδικασιών που απομένουν για την κατασκευή από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας των απαιτούμενων δικτύων της περιοχής σε χρόνους που θα επιτρέπουν την λειτουργία, έστω αρχικά ενός μικρότερου δικτύου, μέχρι το 2023 οπότε και τελειώνει η παρούσα χρηματοδοτική περίοδος.

Καθώς ο χρόνος πιέζει και αποθεματικά δεν υπάρχουν, αποφασίστηκε όπως το φυσικό αέριο μεταφερθεί στην Πάτρα με ένα προσιτό, φτηνό και οικολογικό δίκτυο από ανεμιστήρες.

Αυτοί θα τοποθετηθούν εναλλάξ ο ένας μετά τον άλλον και απέναντι, με φορά από την Ελευσίνα προς την Πάτρα και με τη λειτουργία τους θα σπρώχνουν το αέριο μπας και φτάσει κάποτε στην Πάτρα.

«Είναι η πλέον φτηνή, ενδεδειγμένη και αποτελεσματική λύση, που θα επιτρέψει μέσα σε μερικούς μήνες να έχει η Πάτρα το δικό της δίκτυο με φυσικό αέριο», τόνισε ο πρόεδρος της «ΟΦΑΠΑ Α.Ε.» (Όσα Φυσικά Αέρια Παίρνει ο Άνεμος»), Νίκος Μαΐστρος, που πρόσθεσε, σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη, πως «όπου αλλού απαιτηθεί δεν αποκλείεται να ενισχύσουμε το δίκτυο με βεντάλιες».

 

Αποκλειστικό (Νο 36): Ο Αδωνις Γεωργιάδης προσελήφθη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα