Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καταπληκτικό στιγμιότυπο - Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση που κάθισε δίπλα της... ΦΩΤΟ

Καταπληκτικό στιγμιότυπο - Το βλέμμα της...

Σε θεατρική πρεμιέρα

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχαν ο Τζίμης Πανούσης και  η Αννα Νταλάρα, με τον φωτογραφικό φακό να αποκαλύπτει την… ξινίλα και των δύο στα πρόσωπά τους. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης -που συνοδευόταν από τη μικρή κόρη του Φωτεινή- και η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα κάθισαν πλάι πλάι στο θέατρο Θησείον, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λυσσασμένη γάτα» με πρωταγωνιστές τους Νικήτα Τσακίρογλου, Ορέστη Τζιόβα, Μαρία Κίτσιου και Ελένη Κρίτα.

Οπως φαίνεται καθαρά στην εικόνα, μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει καμία επαφή. Να θυμίσουμε ότι μεταξύ του συζύγου της, Γιώργου Νταλάρα και του Τζίμη Πανούση υπάρχει μια μεγάλη κόντρα που κρατά από το 1997, όταν ο δεύτερος, στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον πρώτο να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να σύρει στα δικαστήρια τον σατιρικό καλλιτέχνη. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές. Ο Πανούσης, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το δικό του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!»

Το 2016 ο Νταλάρας σε συνέντευξή του, είχε πει χαρακτηριστικά για τη διαμάχη τους: «Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”». Το σίγουρο είναι ότι εκείνος που κανόνισε τις θέσεις στην προχθεσινή θεατρική πρεμιέρα δεν είχε υπόψη του το παραπάνω «καυτό» ιστορικό. Το τελικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία…

espressonews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight