Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Πρώτη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Πρώτη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο διεθνής σουπερστάρ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο

Για πρώτη φορά την εφετινή αγωνιστική περίοδο οι Μιλγουόκι Μπακς θα παραταχθούν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο δεύτερος σκόρερ του ΝΒΑ για τη σεζόν 2017-18, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, με τα «ελάφια» να αποφασίζουν να τον προφυλάξουν.

Μετά από 16 αναμετρήσεις της εφετινής σεζόν, οι Μπακς δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον «Greek Freak», στην προσπάθεια τους να δώσουν απέναντι στους Φοίνιξ Σανς τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών. Την απουσία του σταρ των Μπακς ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Τζέισον Κιντ.

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος ηγείται των «ελαφιών» σε σκοράρισμα, ριμπάουντ και μπλοκ, έχει μέσο όρο σε 16 αναμετρήσεις 29.7 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ, ενώ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ο τραυματισμός του είναι ο ίδιος που του είχε στερήσει το καλοκαίρι την ενσωμάτωση του στην Εθνική Ανδρών, ενόψει του Eurobasket.

Παράλληλα, ο 22χρονος γνωστοποίησε ότι η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται να γίνει το Σάββατο απέναντι στους Γιούτα Τζαζ.

Εκτός του Αντετοκούνμπο, οι Μπακς δεν μπορούν να υπολογίζουν στην αναμέτρηση με τους Σανς, τους Μάθιου Ντελαβέντοβα, Μίρζα Τελέτοβιτς και Τζον Χένσον.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο - Νέα ήττα για τους Μπακς


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports