Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ενδιαφέρον της γειτονιάς έσωσε 90χρονη- Παρέμενε πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού της από το Σάββατο

Το ενδιαφέρον της γειτονιάς έσωσε 90χρον...

Ανησύχησαν οι γείτονες για την απουσία της και ειδοποίησαν την πυροσβεστική

Σωτήριο αποδείχτηκε το ενδιαφέρον των γειτόνων αλλά και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η 90χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο και καθώς τα τελευταία χρόνια μένει μόνη της, οι γείτονές της θορυβήθηκαν, αφού η ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο αλλά και το σπίτι ήταν κλειστό χωρίς να υπάρχει κάποια ανταπόκριση όταν χτυπούσαν επίμονα την πόρτα.

Εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, χθες, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως στο σπίτι, στην οδό Δεληγιάννη. Απαραίτητη κρίθηκε όμως και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, τον οποίο και χρησιμοποίησε προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της ηλικιωμένης γυναίκας.

Μόλις η πόρτα άνοιξε, οι γείτονες αλλά και οι άντρες της Π.Υ αντίκρυσαν την 90χρονη πεσμένη στο πάτωμα, ανήμπορη να σηκωθεί αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία της.

Στο σημείο άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε για την παροχή πρώτων βοηθειών και ιατρικό έλεγχο, στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις