Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα παίξουν μαζί στο νέο φιλμ του Ταραντίνο

Οι Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ΝτιΚ...

Η νέα του ταινία βρήκε και στούντιο, την Sony

Η νέα, 9η ταινία του «τρομερού παιδιού» του Αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ξεκίνησε ως ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ και με τα «Reservoir dogs» και «Pulp Fiction» έκανε τους σινεφίλ να παραμιλούν, είναι γεγονός. Όπως αναφέρει το flix.gr, τώρα που βρήκε στούντιο, ο Κουέντιν Ταραντίνο (η πιο τελευταία του ήταν «Οι Μισητοί Οκτώ - The Hateful Eight») αποκαλύπτει κάτι από την πλοκή της νέας του ταινίας και το καστ της που κόβει την ανάσα.

Σύμφωνα με το flix.gr, το συγκεκριμένο φιλμ έχει δυο λόγους να κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Ο πρώτος και πιο πρακτικός, είναι ότι το φιλμ έμεινε χωρίς παραγωγό με το κλείσιμο της Weinstein Co , ωστόσο το πρόβλημα διήρκεσε λίγο μιας και τα μεγαλύτερα Αμερικανικά στούντιο διεκδίκησαν δυναμικά την ταινία που, τελικά, ανέλαβε η Sony.

Ο δεύτερος είναι ο θάνατος του διαβόητου εγκληματία Τσαρλς Μάνσον, στα 83 χρόνια του, καθώς η ταινία φημολογούνταν πως καταπιάνεται με την ιστορία του συγκεκριμένου δολοφόνου και της «οικογένειάς» του. Ωστόσο «η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969,» είχε δηλώσει ο Ταραντίνο παλιότερα και, τώρα, το Vanity Fair επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, μιλώντας με πρόσωπο που γνωρίζει το σενάριο.

Η ταινία εκτυλίσσεται στο Λος Άντζελες το 1969 κι ο κεντρικός ήρωας είναι ένας τηλεοπτικός ηθοποιός που, μετά τη μία και μοναδική επιτυχημένη σειρά του, προσπαθεί να εισχωρήσει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ο κολλητός/βοηθός του, που επίσης τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές της σειράς, αναζητά ακριβώς το ίδιο, μια ευκαιρία στο σινεμά. Οι φρικιαστικές δολοφονίες της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον, αποτελούν το φόντο της κύριας ιστορίας.

*Όσο για το καστ της ταινίας λέγεται πως θα περιλαμβάνει από τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο έως τον Τομ Κρουζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture