Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέοι μπελάδες για τη Σαράποβα

Νέοι μπελάδες για τη Σαράποβα

Η 30χρονη Ρωσίδα τενίστρια φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα επιχειρηματικό σκάνδαλο

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η Μαρία Σαράποβα, μόλις λίγους μήνες μετά τη λήξη της ποινής που της είχε επιβληθεί λόγω ντόπινγκ. Αυτή τη φορά η 30χρονη Ρωσίδα τενίστρια φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα επιχειρηματικό σκάνδαλο, που έχει «σκάσει» στην Ινδία, σχετικό με πώληση πολυτελών διαμερισμάτων.

Το 2012 η Σαράποβα είχε μεταβεί στην Ινδία και είχε πάρει μέρος στα εγκαίνια οικοδομικού συγκροτήματος στο Νέο Δελχί με την ονομασία Ballet και μάλιστα υπήρξε διαφημιστική ρεκλάμα, όπου εμφανίζεται και το όνομά της, ενώ η ίδια είχε πει πως θα ήθελε να δημιουργηθεί εκεί και μια ακαδημία του τένις.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσία της ανέβασε τις πωλήσεις και τα προαγορασμένα διαμερίσματα θα έπρεπε να ήταν έτοιμα το 2016, ώστε να παραδοθούν στους αγοραστές τους. Όμως οι εργασίες σταμάτησαν και το έργο δεν ολοκληρώθηκε, ενώ είχαν παρθεί εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Πλέον οι εισαγγελείς στο Νέο Δελχί ερευνούν την υπόθεση για το ενδεχόμενο απάτης και μοιραία ερευνούν και το κατά πόσο εμπλέκεται ενεργά η Μαρία Σαράποβα και αν αποδειχθεί η ενεργή συμμετοχή της στο «πρότζεκτ», τότε κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαράποβα: "Δεν μετανιώνω που έπαιξα στη Μόσχα"

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports