Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χωρίς τον Σπέισι το φιλμ "Όλα τα Λεφτά του Κόσμου"

Χωρίς τον Σπέισι το φιλμ "Όλα τα Λε...

Το ρόλο έκανε ο Κρίστοφερ Πλάμερ

Αυτό σίγουρα αποτελεί είδηση. Η ταινία «Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου - All The Money in The World» σε σκηνοθεσία του Ρίντλει Σκοτ θα βγει τελικά τέλη Δεκεμβρίου για να προλάβει και τα Όσκαρ. Η είδηση ήταν ότι ο 80χρονος Άγγλος σκηνοθέτης Ρίντλει Σκοτ είχε πάρει την απόφαση μόλις 5 εβδομάδες πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, να κόψει όλες τις σκηνές όπου έπαιζε ο Κέβιν Σπέισι (λόγω του σκανδάλου που αφορά στην προσωπική ζωή του ηθοποιού) και να τις ξαναγυρίσει με τον 87χρονο Καναδό ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ.

Όπως φάνηκε πρόλαβε να το κάνει και η ταινία θα βγει κανονικά στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 22/12/2017 από την TriStar Pictures και στις 21 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon. Το φιλμ αναμένεται και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Αν είχες «όλα τα λεφτά του κόσμου», θα τα θυσίαζες για αυτούς που αγαπάς;

Η αναμέτρηση της αληθινής σχέσης αγάπης και αφοσίωσης ενάντια στο χρήμα κυριαρχεί στη νέα ταινία του πάντα δημιουργικού Ρίντλεϊ Σκοτ.

Λίγα λόγια για το έργο

Ρώμη, 1973. Κουκουλοφόροι απαγάγουν ένα 16χρονο αγόρι, τον Τζον Πολ. Ο Τζον Πολ δεν είναι ένας τυχαίος έφηβος, αφού είναι εγγονός του Τζον Πολ Γκέτι (Κρίστοφερ Πλάμερ), του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ένας πανίσχυρος, δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας πετρελαίου, απίστευτα μίζερος, απρόσωπος και τσιγκούνης, ο οποίος αρνείται ευθαρσώς και δημοσίως να πληρώσει τα λύτρα στους απαγωγείς για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου του εγγονού.

Η αφοσιωμένη και δυναμική μητέρα του Τζον Πολ, η Γκέιλ (Μισέλ Ουίλιαμς), παρά τις μάταιες προσπάθειες της να αλλάξει την αμείλικτη στάση του Γκέτι, καλείται να σηκώσει μόνη της το βάρος της απαγωγής και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον γιό της. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο και τους απαγωγείς να γίνονται ολοένα και περισσότερο πιεστικοί και απειλητικοί για τη ζωή του Πολ, η Γκέιλ αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αινιγματικό σωματοφύλακα του Γκέτι, τον Φλέτσερ Τσέις (Μαρκ Ουόλμπεργκ), αναλαμβάνοντας πλήρως τη διάσωση του γιού της.

Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Ρομέν Ντουρί, Τσάρλι Πλάμερ Andrew Buchan και ο Timothy Hutton (Όσκαρ β’ ρόλου το 1981 για το «Συνηθισμένοι άνθρωποι» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ).

Η συγκεκριμένη ιστορία της απαγωγής εκτυλίχθηκε τη δεκαετία του 1970.

Ο Kevin Spacey είχε αρχικώς υποδυθεί τον Getty Sr. στην ταινία αλλά αποφασίστηκε η απομάκρυνση του και το κόψιμο των σκηνών του μετά τις αλλεπάλληλες κατηγορίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης όπου εμπλέκεται ο ίδιος.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture