Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η φρενίτιδα της Black Friday χτυπάει και την Πάτρα! - Ηχηρές συμμετοχές καταστημάτων της πόλης που μας έκαναν εντύπωση

Η φρενίτιδα της Black Friday χτυπάει και...

Στον χορό μπαίνουν και καταστήματα που ποτέ δεν έκαναν τέτοιες επιλογές

Η "Μαύρη Παρασκευή" του εμπορίου, η περιώνυμη πλέον Black Friday, είναι παγκοσμίως καθιερωμένη ως η μέρα μετά την Ημερά των Ευχαριστιών, οπότε τα εμπορικά καταστήματα προβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις που δεν κάνουν τον υπόλοιπο χρόνο.

Η σύνδεση του όρου με το εμπόριο έγινε τo 1950 όταν με τον όρο Black Friday βάφτισε η αστυνομία της Φιλαδέλφεια την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών του 1950, όταν επικράτησε απόλυτο χάος στην πόλη, καθώς δεκάδες χιλιάδες κατοίκων της περιφέρειας είχαν σπεύσει για ένα μεγάλο αγώνα football που γινόταν την επομένη.

Φέτος ιδιαίτερα, η φρενίτιδα της "Μαύρης Παρασκευής" έχει επισκεφθεί για τα καλά και την Πάτρα.

Πλήθος εμπορικών καταστημάτων έχουν υιοθετήσει την πρακτική και μάλιστα, έχουν παρατηρηθεί και αρκετές τραγελαφικές περιπτώσεις, όπως να εκτείνεται η Black Friday σε... ολόκληρη εβδομάδα!

Έτσι, ακόμα και καταστήματα-ναυαρχίδες του εμπορικού κλάδου, όπως το Classico, θα συμμετάσχει δυναμικά για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς όπως μας ανέφερε ένας εκ των ιδιοκτητών "η Black Friday αποτελεί πλέον απαίτηση του καταναλωτικού κοινού με την οποία και πρέπει να συμβαδίσουμε".

Ας ελπίσουμε, να μην έρθει η στιγμή που θα ζήσουμε και στην Πάτρα, σκηνές όπως αυτές των χαρακτηριστικών εικόνων που παραθέτουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight