Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός: Θέλει τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός: Θέλει τη ρεβάνς ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : η τελευταία ευκαιρία των ερυθρόλευκων απόψε προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάληψη της 3ης θέσης, ενώ σε ακραίο σενάριο υπάρχουν και μαθηματικές ελπίδες για την 2η. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα σενάρια είναι η νίκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο αποκλεισμός και η 4η θέση θα είναι οριστική. Στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη η Σπόρτινγκ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό και προηγήθηκε με 0-3 πολύ νωρίς, παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κάπως έτσι θα θελήσει να χτυπήσει και ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς, και θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα αγχώσει τους γηπεδούχους και θα τονώσει τη δική του αυτοπεποίθηση. Το ιδανικό θα ήταν μία νίκη με 2 γκολ διαφορά ώστε να υπερισχύει και σε περίπτωση ισοβαθμίας, όμως μπορεί και μια απλή νίκη να αρκεί, αφού η Σπόρτινγκ αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική στο Καμπ Νου, ενώ ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Γιουβέντους.

Η Σπόρτινγκ θα έχει κάποιες απουσίες απόψε όπως όμως και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μόνο τον Τζούρτζεβιτς διαθέσιμο επιθετικό, με το Σέρβο να μην έχει πείσει για την αποτελεσματικότητά του μέχρι στιγμής. Οπότε είναι πιθανό να δούμε πάλι αλχημίες στην επίθεση με έναν χαφ να παίζει το ρόλο του επιθετικού. Όπως και νά ‘χει το πράγμα και οι δύο ομάδες θα θελήσουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα αγχώσει τον αντίπαλο, ενώ όπως έχουμε δει αμυντικά έχουν και οι δύο σημαντικά προβλήματα. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τις αποδόσεις για το Over να είναι οριακά αποδεκτές και να αποτελεί την επιλογή μου για σήμερα.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά τσαμπιονς λιγκ αλλά και στατιστικά - βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports