Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Σήμερα η εκδήλωση του Κέντρου Ενημέρωσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Φλόγα γι αυτούς που χάρισαν ζωή

Σήμερα η εκδήλωση του Κέντρου Ενημέρωσης...

Στην Αθήνα η εκδήλωση παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου

Η ΦΛΟΓΑ και το ΚΕΔΜΟΠ– Χάρισε ζωή γιορτάζουν τη συνεργασία τους σε μια πανηγυρική εκδήλωση, όπου θα τιμηθούν Έλληνες δότες μυελού των οστών και λήπτες θα συναντήσουν τους δότες τους.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» , θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

Χρώμα και αρμονία στη βραδιά θα προσθέσουν ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Περρής χρόνια εθελοντής και πολύτιμος φίλος της Φλόγας, με το Στάθη Σούλη στο πιάνο, καθώς και η χορωδία των Σχολείων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. (Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού).

Η εκδήλωση αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τους λήπτες, που κέρδισαν τη ζωή τους όσο και για τους δότες, που βλέπουν μπροστά τους έναν άνθρωπο ή ένα παιδί που ζει μόνο και μόνο γιατί αυτοί έδωσαν μόσχευμα.

Η μεταμόσχευση μυελού των οστών αποτελεί την τελευταία ελπίδα και την τελευταία ευκαιρία για ζωή σε παιδιά και ενήλικες, όταν όλα τα άλλα μέσα της ιατρικής αποτυγχάνουν, αρκεί να βρεθεί, κάπου στον πλανήτη συμβατός δότης καταχωρημένος στην Παγκόσμια Τράπεζα Μυελού των Οστών.

Αυτό δίνει στους δότες μυελού των οστών την ευκαιρία κυριολεκτικά να «Χαρίσουν Ζωή».

Η Φλόγα, ο Σύλλογος των εθελοντών γονιών που έχουν παιδιά με καρκίνο, στηρίζει με θέρμη την στράτευση νέων εθελοντών δοτών μυελού και μάλιστα χρηματοδοτεί την τυποποίηση δοτών του ΚΕΔΜΟΠ– Χάρισε ζωή, το βασικό πυλώνα ένταξης νέων Ελλήνων εθελοντών δοτών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Μητρώο Δοτών.

Το ΚΕΔΜΟΠ– Χάρισε ζωή, με την υποστήριξη της Φλόγας έχει ήδη προσφέρει ευκαιρία για ζωή σε 58 συνανθρώπους μας στην Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική,  Αυστραλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being