Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες για την 3η θέση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2017 στην Κόστα Ρίκα

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες για την 3η θ...

Τη διάκριση κατέκτησε η ομάδα Smartbirds next

Τις θερμές τους ευχαριστίες εκφράζουν δημοσίως, στον κ. Πάνο Βέρρα, για την μέγιστη συμβολή του στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2017 στην Κόστα Ρίκα από την ομάδα Smartbirds next, τόσο οι γονείς των Smartbirds next όσο και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  44ου Δημοτικού Σχολείου & 28ου Νηπιαγωγείου Πατρών.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες έχουν ως εξής:

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον κ. Πάνο Βέρρα, για την μέγιστη συμβολή του στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2017 στην Κόστα Ρίκα. Ευχαριστούμε επίσης την ΛΟΥΞ Α.Ε. , το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Αχαΐας Α.Ε, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 44ου Δημοτικού Σχολείου Περιβόλας και την COSMOTE για την συμβολή τους στην προσπάθειά μας. Με εκτίμηση οι γονείς των Smartbirds  next».

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Πάνο Βέρρα, συνεργάτη και εκπαιδευτή της ομάδας ρομποτικής του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την ομάδα του, Smartbirds next, στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2017 που έγινε στην Κόστα Ρίκα. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  44ου Δημοτικού Σχολείου & 28ου Νηπιαγωγείου Πατρών».

Στη φωτ. οι Βέρρας Πάνος, Σουγλέρης Γιώργος, Ρόδης Χαράλαμπος, Λαμπροπούλου Εύα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις