Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60" - Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από την αδελφοκτονία στην Κρήτη

"Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές ...

Δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο

«Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60» . Με τη φράση αυτή ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης περιέγραψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομή ςπου διενήργησε στο άψυχο σώμα του 21χρονου Τόλη που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του αδερφού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζοντας στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην επαγγελματική του διαδρομή.

Αναφορικά με τον 28χρονο Παναγιώτη ο ίδιος σημείωσε ότι  κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου με σιγουριά να αποφανθεί για την αιτία θανάτου.

Στις 3 το μεσημέρι τα δύο αδέρφια, Αποστόλης και Παναγιώτης Γαργερός θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία στα Περιβόλια με τη διπλή τραγωδία να αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πως εκτραχύνθηκαν τα πράγματα και πως ένας νέος άνθρωπος, με γνωστά ψυχιατρικά προβλήματα τα οποία όμως κρατούσε υπό έλεγχο, βρέθηκε να σκοτώνει τον αδερφό του και κατόπιν να αυτοκτονεί.

 

cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις