Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο "Φαγιούμ" οι Ρώσοι υψηλοί προσκεκλημένοι που βρέθηκαν στην Πάτρα για το λείψανο του Οσίου Σεραφείμ

Στο "Φαγιούμ" οι Ρώσοι υψηλοί ...

Δείπνησαν υπο διακριτική παρουσία αστυνομικής φύλαξης

Το Φαγιούμ επέλεξε για να δειπνήσει, το βράδυ της Παρασκευής, η αποστολή που συνόδευσε ως την Πάτρα το ιερό λείψανο του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ από την Ιερά Μονή Ντιβέγιεβο της Ρωσίας. Όπως μάθαμε στο εστιατόριο βρέθηκαν περίπου 20 άτομα από την αποστολή της Ρωσίας αλλά και αντιπρόσωποι από την Σερβία.

Έφτασε στην Πάτρα το απότμημα του Ι.Λ. του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ- Πλήθος πιστών -ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ από την υποδοχή στον Άραξο

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr 'έφτασαν στο Φαγιούμ με λεωφορείο ενώ τηρήθηκαν και κάποιοι κανόνες ασφαλείας. Οι υπεύθυνοι έλεγξαν το χώρο δύο μέρες πριν ενώ την ίδια μέρα στο εστιατόριο υπήρχε παρουσία αστυνομικών.

Επέλεξαν να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις. Το μενού είχε χωριάτικη σαλάτα, ταραμοσαλάτα, μελιτζάνες με γραβιέρα και μανιτάρια, πουγκιά με αχλάδι και τυρί, φιλέτο φαγκρί αλλά και μοσχαρίσιο χτένι. Δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο ούζο και στο τσίπουρο ενώ στο τέλος δοκίμασαν και γλυκά.

Όπως ήταν φυσικό, κέντρισαν τα βλέμματα καθώς στην αρχή έκαναν προσευχή όρθιοι και τραγούδησαν ένα τραγούδι. Το μόνο που είχαν ζητήσει από πριν ήταν να μην υπάρχει καπνός στον χώρο.

Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και προσιτοί ενώ σίγουρα πέρασαν στο Φαγιούμ μία βραδιά που θα θυμούνται για καιρό εξαιτίας των ιδιαίτερων γεύσεων του γνωστού εστιατορίου - μπαρ στην άνω Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight