Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Κλοπές πορτοφολιών, ρούχων αλλά και... τρακτέρ! Άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλουν σε σχολείο...

Δυτική Ελλάδα: Κλοπές πορτοφολιών, ρούχω...

Αλλεπάλληλα περιστατικά χθες στην Δυτική Ελλάδα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από τις 17-11-2017 μέχρι και τις 20-11-2017, εισήλθαν σε σχολικό συγκρότημα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τα γραφεία της γραμματείας, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Παράλληλα συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 36χρονη αλλοδαπή υπήκοος Τυνησίας, η οποία αφαίρεσε από υπεραγορά διάφορα ενδύματα, συνολικής αξίας (80) ευρώ. Η δράστιδα ακινητοποιήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Στο μεταξύ από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από τις 19-11-2017 το βράδυ μέχρι τις 20-11-2017 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αμφιλοχίας, αφαίρεσαν από αποθήκη, έναν γεωργικό ελκυστήρα.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Αγρινίου, ένας 73χρονος ημεδαπός, ο οποίος ευρισκόμενος ως πελάτης σε υπεραγορά τροφίμων αφαίρεσε από ημεδαπή πελάτισσα, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (77) ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις