Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σύλληψη για πώληση λαθραίων τσιγάρων και καπνού

Πάτρα: Σύλληψη για πώληση λαθραίων τσιγά...

Συλλήψεις σε Μεσολόγγι και Λευκοχώρι Ηλείας για καλλιέργεια λαθραίου καπνού και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση  (460)  πακέτα τσιγάρων και  (2.350) γραμμάρια λαθραίου καπνού, διαμοίρασμενα σε (47) συσκευασίες.

Στο μεταξύ συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 33χρονος , διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, μικροποσότητα κάνναβης και (45) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και στο ταμπλό αυτοκινήτου που επέβαιναν, δύο συσκευασίες με (8,7) γραμμάρια κάνναβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις