Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Παρουσίασαν την Αιγιώτισσα Star Hellas Μαρία Ψηλού ως ...Βουλγάρα - "Μου έκαναν απίστευτο σαμποτάζ στον διαγωνισμό Μις Κόσμος" - ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Παρουσίασαν την Αιγιώτισσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε το καρέ από το βίντεο του διαγωνισμού ομορφιάς

Ενοχλημένη με αρκετά τα οποία έγιναν και άλλα που δεν έγιναν στην Κίνα και στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, η όμορφη αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού. Μέχρι λάθος όνομα ανέγραψαν στο βίντεο του διαγωνισμού. Οπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία - καρέ του thebest.gr από το βίντεο, η Αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού αναγράφεται σαν... Βουλγάρα.

Την "έβγαλαν μέχρι και από τα ρούχα της", σύμφωνα με ρεπορτάζ που ανέφερε πως λίγο πριν το διαγωνισμό χάθηκαν τα ρούχα με τα οποία θα έκανε φωτογραφήσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν το πακέτο με τις πανάκριβες τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας!

Ακόμη και την ημέρα του fashion show - πριν τον διαγωνισμό - στην Κίνα, της είχαν γράψει λάθος φόρεμα και λάθος όνομα σχεδιαστή, με κίνδυνο να μη λάβει καμία ψήφο.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφιά της Ελλάδας για τον τίτλο της Miss World, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, έτσι ώστε νηφάλια και ψύχραιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight