Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς νερό χωριά της Δυτικής Αχαΐας- Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι στο thebest.gr

Χωρίς νερό χωριά της Δυτικής Αχαΐας- Οι ...
Χριστακόπουλος Θάνος

«Δεν πάει άλλο», υποστηρίζουν

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι χωριών της Δυτικής Αχαΐας καθώς συνεχίζονται οι διακοπές νερού στα σπίτια τους. Απόψε στον Αλισσό οι βρύσες δεν βγάζουν σταγόνα νερού και αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί μέχρι αύριο το πρωί.

Η δύσκολη αυτή κατάσταση έχει διαμορφωθεί λόγω των διακοπών που κάνει η ΔΕΗ στην παροχή ρεύματος στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΔ. Τα χρέη της επιχείρησης προς τη ΔΕΗ έχουν ως «παράπλευρες απώλειες» του κατοίκους οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν. Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας αποφάσισε να μπει ως εγγυητής στα χρέη της ΔΕΥΑΔ προς τη ΔΕΗ, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα την συνέχιση των προβλημάτων στην υδροδότηση.

Όπως σημειώνει, μιλώντας στο thebest.gr, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος, Δημήτρης Μπαρμπούνης, τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει ποιος έχει την ευθύνης.

«Εμείς θέλουμε το ζήτημα να επιλυθεί και να μην μας κόβεται το νερό κάθε τρεις και λίγο. Ως καταναλωτές θέλουμε να έχουμε νερό. Η δυσαρέσκεια των πολιτών είναι τεράστια. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και την επόμενη Δευτέρα κοπεί και πάλι το νερό θα πάμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να δούμε τι γίνεται με την μηνυτήρια αναφορά που έχουμε καταθέσει κι αν χρειαστεί θα καταθέσουμε καινούργια», σημειώνει ο κ. Μπαρμπούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις