Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με αμείωτη ένταση συρρέουν στον Άγ. Ανδρέα οι πιστοί, για να προσκυνήσουν τo λείψανο του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 Με αμείωτη ένταση συρρέουν στον Άγ. Ανδ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Θα παραμείνουν στην Πάτρα εως τις 26 Νοεμβρίου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσέλευση των πιστών στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα και για να προσκυνήσουν τομήμα του ιερού λειψάνου του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ, το οποίο ταξίδεψε από τη Ρωσία με προορισμό την Πάτρα, στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων. Χιλιάδες πιστοί εκτιμάται οτί έχουν προσκυνήσει εως σήμερα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε την περασμένη Πέμπτη η υποδοχή στα προπύλαια του νέου ιερού ναού του Πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα, του ιερού λειψάνου του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ από την Ιερά Μονή Ντιβέγιεβο της Ρωσίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος καλεί τους πιστούς στον ιερό ναό και μέχρι τις 26 Νοεμβρίου οπότε και θα παραμείνει στην Πάτρα τμήμα του λειψάνου.

Η έλευση του ιερού λειψάνου του Σεραφείμ του Σάρωφ κατέστη δυνατή χάρη στην συμβολή του Ιδρύματος Άγιος Απόστολος Ανδρέας της Μόσχας. Οι πιστοί δήλωσαν πως δεν θα μπορούσαν να μην σπεύσουν να το προσκυνήσουν όταν έχει έρθει απο τόσο μακριά, δηλώνοντας πως είναι μια σπάνια ευκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις